Dr. Öğr. Üyesi Murat TEKİNER

Ofis
Ziraat Fakültesi 111 nolu oda
Posta Adresi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Terzioğlu Yerleşkesi ÇANAKKALE

Eğitim Bilgileri

• DOKTORA, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalı, (2008)
  • YÜKSEK LİSANS, Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalı, (2001)
  • LİSANS, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü, (1994)

Profesyonel Tecrübe

• Dr. Öğr. Üyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü  (2010-    )
  • Dr., Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü (2009 -2010)
  • Araştırma Görevlisi, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü (2001 – 2009)
  • Ziraat Mühendisi, Karaman Ovası Sulama Birliği Genel Sekreterliği (Birlik Müdürlüğü)

Uzmanlık Alanları

• Sulamada İzleme ve Değerlendirme