PROF. DR. ÜNAL KIZIL TARAFINDAN BİGA TARIM FUARI AÇILIŞ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİR KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Kızıl Tarafından Biga Tarım Fuarı Açılış Etkinlikleri Kapsamında Bir Konferans Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ünal Kızıl tarafından, 03.10.2018 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda, Biga Tarım Fuarı açılış etkinlikleri kapsamında bir konferans verildi. Üretici ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı konferansta, Ülkemizdeki hayvan barınaklarının sahip olduğu yapısal problemler, projelerde yapılan hatalar ve hayvan barınaklarında olması gereken genel özelliklere değinilerek, Biga İlçesi'ndeki bir üretici için hazırlanan örnek projenin poster ve animasyon sunumu da gerçekleştirildi.